Műszaki támogatás / Roxtec

A Roxtec kábel- és csőátvezető rendszer Multiátmérő™ technológiával egy rendkívül egyszerűen tervezhető, kivitelezhető rendszer. Ezen az oldalon szeretnénk segítséget nyújtani a tervezéshez és a kivitelezéshez.

Tervezéshez

A Roxtec megtervezésében, az igényekhez és követelményekhez való illesztésében szívesen adunk tanácsot felvilágosítást. Illetve elkészítjük a Roxtec átvezetési tervet kábellista alapján.

Termékek részletezése

Roxtec termékkatalógusok letöltése innen lehetséges.

Tervező szoftver

A Roxtec kifejlesztette a Roxtec Transit Designer online tervezőszoftvert, mely segítséget nyújt az követelményekhez illeszkedő megoldások megtalálásában. A Roxtec Transit Designer használata regisztrációhoz kötött, és használata ingyenes.

A Roxtec Transit Designer-t itt érheti el. A Roxtec Transit Designer eléréséhez itt tud regisztrálni. A tervezést segítendő a Roxtec Cad Libary-t 2D-s rajzokkal és 3D-s modellekkel itt érheti el!

Installációt segítő lehetőségek:

Ellenőrzési segítő videó és lista szögletes és kerek keretekhez itt letölthető! Többnyelvű használati utasítás (magyar is) itt letölthető!

Cad könyvtár:

A tervezést segítendő a Roxtec Cad Libary-t 2D-s rajzokkal és 3D-s modellekkel itt érheti el!

Kivitelezéshez

Installációt segítő lehetőségek:
 

Roxtec ATEX / Robbanásbiztos
 

A Roxtec ATEX bizonylatolt (Robbanásbiztos) termékvonala alkalmas robbanásveszélyes környezetben az ATEX jelölések által meghatározott helyeken és körülmények között kábel és csőátvezetések (MCT multi web cable transit) kialakítására.

ATEX jelölések:
 

  • Ex II2G Ex e IIC Gb
  • Ex II2DEx tb IIIC Db

ATEX Cerificates:
 

  • Nemko 12ATEX1278X
  • Nemko12ATEX1279U

Roxtec EMC/BG


A Roxtec a kábel és csőátvezetések elektromágneses kompatibilitását (EMC) ES (elektromágneses árnyékolás) és PE (potenciál kiegyenlítés) termékekkel tudja megvalósítani. A PE termékek a kábelek árnyékolásait vagy páncélozásait egyenpotenciálra hozza. Az ES termékek ezen felül elektromágneses árnyékolást is adnak az átvezetésben.
A BG termékkör a villámvédelmi földelést és összekötést oldja meg.

Szögletes


A Roxtec szögletes átvezetője egy kiváló megoldás kábel és csőátvezetés kialakítására. A kábel és csőátvezetésen (más néven MCT multi cable transit) egyszerre több darab és különböző átmérőjű kábel és/vagy cső vezethető át és zárható le. A lezárás IP 65-ös védettségű, gáz és víztömör, valamint tűzgátló.

Roxtec

G keret
ComPlus keret
ComPlus keret
GH FL100 Keret
GHM tömítéssel
GKO Keret
KFO Keret
S Keret
SF Keret

Roxtec ATEX

B…B C Ex keret
G csavarozható Ex keret
G hegesztett Ex keret
S Ex keret
SF Ex keret

Roxtec BG/EMC

GH BG FL 100 keret
GH BG keret
G keret

Kerek


A Roxtec kerek átvezetői egy kiváló megoldást nyújtanak kábel és csőátvezetés kialakítására. A kerek kábel és csőátvezetéseken (más néven MCT multi cable transit) néhány darab különböző átmérőjű kábel és/vagy cső vezethető át, zárható le. A lezárás IP 65-ös védettségű, gáz és víztömör, valamint tűzgátló.

Roxtec

G keret
RS átvezető
RS OMD átvezető
RS UG átvezető
H átvezető
H3 UG átvezető
EUI

Roxtec ATEX

R Ex
RS Ex

Roxtec BG/EMC

R EMC
RS EMC

Szekrényes


Lemezfelületen, a legkisebb területen a Roxtec szekrényes átvezetéseivel lehet kábelátvezetést (más néven MCT multi cable transit) kialakítani. Akár IP67-es védettséggel előszerelt kábel átvezetés is gyorsan, egyszerűen megoldható. A hagyományos megoldásokhoz képest, kisebb területen nagyobb kábelsűrűséggel és sokkal rövidebb idő alatt szerelhető

Roxtec

C ComShelt
CF 16
CF 24
CF 8/32
ComSeal
ComSeal LW
EZ Entry
HD 32
C RS T
C KFO

Roxtec ATEX

CF 8/32 Ex
CF 16 Ex
HD 32 Ex
C RS T Ex

Roxtec BG/EMC

CF 8/32 EMC BG
CF 16 EMC
HD 32 BG
C RS T
Comseal EMC
Betöltés...