Műszaki támogatás

Termékeinket nem csupán értékesíteni kívánjuk, hanem a tőlünk telhető legjobb és legteljeskörűbb műszaki támogatást adunk hozzájuk. Amennyiben termékeinkkel kapcsolatban kérdései lennének, nézzen körül oldalunkon, vagy lépjen kapcsolatba velünk elérhetőségeink valamelyikén.

Támogatott márkáink:

Amennyiben termékeinkkel kapcsolatban kérdései lennének, lépjen kapcsolatba velünk

Roxtec

A Roxtec kábel- és csőátvezető rendszer Multiátmérő™ technológiával egy rendkívül egyszerűen tervezhető, kivitelezhető rendszer. Ezen az oldalon szeretnénk segítséget nyújtani a tervezéshez és a kivitelezéshez.

Tervezéshez

A Roxtec megtervezésében, az igényekhez és követelményekhez való illesztésében szívesen adunk tanácsot felvilágosítást. Illetve elkészítjük a Roxtec átvezetési tervet kábellista alapján.

Termékek részletezése

Roxtec termékkatalógusok letöltése innen lehetséges.

Tervező szoftver

A Roxtec kifejlesztette a Roxtec Transit Designer online tervezőszoftvert, mely segítséget nyújt az követelményekhez illeszkedő megoldások megtalálásában. A Roxtec Transit Designer használata regisztrációhoz kötött, és használata ingyenes.

A Roxtec Transit Designer-t itt érheti el.  Roxtec Transit Designer eléréséhez itt tud regisztrálni.  A tervezést segítendő a Roxtec Cad Libary-t 2D-s rajzokkal és 3D-s modellekkel itt érheti el!

 

Installációt segítő lehetőségek:

 • Ellenőrzési segítő videó és lista szögletes és kerek keretekhez itt letölthető! 
 • Többnyelvű használati utasítás (magyar is) itt letölthető!

Cad könyvtár:

A tervezést segítendő a Roxtec Cad Libary-t 2D-s rajzokkal és 3D-s modellekkel itt érheti el!

Kivitelezéshez

Installációt segítő lehetőségek:

 • Ellenőrzési lista szögletes keretekhez itt letölthető!
 • Ellenőrzési lista kerek keretekhez itt letölthető!
 • Ellenőrzési lista BG™ keretekhez itt letölthető!
 • Többnyelvű használati utasítás (magyar is) itt letölthető!
 • Keret beépítési útmutató: a katalógus 202. oldalától megtalálható!

Roxtec ATEX / Robbanásbiztos

A Roxtec ATEX bizonylatolt (Robbanásbiztos) termékvonala alkalmas robbanásveszélyes környezetben az ATEX jelölések által meghatározott helyeken és körülmények között kábel és csőátvezetések (MCT multi web cable transit) kialakítására.

ATEX jelölések:

 • Ex II2G Ex e IIC Gb
 • Ex II2DEx tb IIIC Db

ATEX Cerificates:

 • Nemko 12ATEX1278X
 • Nemko12ATEX1279U

Roxtec EMC/BG

A Roxtec a kábel és csőátvezetések elektromágneses kompatibilitását (EMC) ES (elektromágneses árnyékolás) és PE (potenciál kiegyenlítés) termékekkel tudja megvalósítani. A PE termékek a kábelek árnyékolásait vagy páncélozásait egyenpotenciálra hozza. Az ES termékek ezen felül elektromágneses árnyékolást is adnak az átvezetésben.
A BG termékkör a villámvédelmi földelést és összekötést oldja meg.

Szögletes

A Roxtec szögletes átvezetője egy kiváló megoldás kábel és csőátvezetés kialakítására. A kábel és csőátvezetésen (más néven MCT multi cable transit) egyszerre több darab és különböző átmérőjű kábel és/vagy cső vezethető át és zárható le. A lezárás IP 65-ös védettségű, gáz és víztömör, valamint tűzgátló.

Kerek

A Roxtec kerek átvezetői egy kiváló megoldást nyújtanak kábel és csőátvezetés kialakítására. A kerek kábel és csőátvezetéseken (más néven MCT multi cable transit) néhány darab különböző átmérőjű kábel és/vagy cső vezethető át, zárható le. A lezárás IP 65-ös védettségű, gáz és víztömör, valamint tűzgátló.

Szekrényes

Lemezfelületen, a legkisebb területen a Roxtec szekrényes átvezetéseivel lehet kábelátvezetést (más néven MCT multi cable transit) kialakítani. Akár IP67-es védettséggel előszerelt kábel átvezetés is gyorsan, egyszerűen megoldható. A hagyományos megoldásokhoz képest, kisebb területen nagyobb kábelsűrűséggel és sokkal rövidebb idő alatt szerelhető

Hakel

A Hakel cég 1994-es alapítása óta egyre inkább Európa egyik fő túlfeszültség-védelmi eszköz gyártójává válik. Hakel cég kisfeszültségű (1000V-ig) túlfeszültség-védelmei az összes vonatkozó szabványnak megfelelnek, és a cég 1997 óta rendelkezik ISO 9001-es minőségbiztosítási rendszerrel. A kiváló minőségű termékek rövid határidővel szerezhetők be, mert a gyártás Európában történik. A Hakel cég világszerte 80 országba szállítja termékeit.

Felmerülő kérdése esetén, keressen bennünket bizalommal!

Kitagawa

A Kitagawa japán cégcsoport az EMC eléréséhez szükséges passzív alkatrészeket és anyagokat. Ezek például ferritgyűrűk, abszorber anyagok (elnyelő), vezetőképes tömítések, közös modusú szűrők, SMD ferritek, kábelárnyékoló harisnyák és vezetőképes ragasztók.
A Kitagawa cég jelentős gyártóknak szállít be a világ minden táján és részt vesz fejlesztésekben is partnereivel együttműködve. 

Felmerülő kérdése esetén, keressen bennünket bizalommal!

Acer Voltage

Az AcerVoltage 1992 óta gyárt kis- és nagyfeszültségű túlfeszültség-védelmi eszközöket és feszültség-korlátózókat. Az AcerVoltage 1000V-ig (kisfeszültségű) kategóriában 0,4kV-os rendszerekhez val túlfeszültség-védelmi eszközöket és a 1-39 kV-ig feszültségszinten pedig kül-és beltéri túlfeszültség-védelmeket, és feszültségkorlátozókat gyárt. A felhasználási területek vasúti vontatás, villamos hálózatok és energiaelosztás. 

Felmerülő kérdése esetén, keressen bennünket bizalommal!

Világítástechnika

A LED-ek (light emitting diode) világítástechnikai felhasználásának forradalmát éljük. Egyre nagyobb fényerejű és egyre takarékosabb (kibocsájtott fényenergiához képest kevesebb elektromos energiát igénylő) lámpatestek és világítótestek kerülnek a piacra. A mi célunk, hogy vevőinknek a legújabb megoldásokat és leghatékonyabb lámpatesteket mutassuk be, és értékesítsük számukra. Arra törekszünk, hogy ezek a kimagasló minőségű és teljesítményű lámpatestek a lehető legjobb áron kerüljenek vevőinkhez.

Felmerülő kérdése esetén, keressen bennünket bizalommal!