Telekommunikáció

Világszerte és Magyarországon is a telekommunikáció az infokommunikáció a mobil távközlés a Roxtec egyik jelentős felvevőpiaca. Magyarországon minden mobilszolgáltató kisebb-nagyobb mértékben használja a Roxtec-et legtöbbjük rendszerszinten. Ezen az oldalon szeretnénk bemutatni néhány tipikus telekommunikációs felhasználást!

Roxtec telekommunikációs brosúra letöltése

A kommunikáció világában egyre gyorsabban változnak a dolgok, és ezért elengedhetetlen egy olyan kábel- és csőátvezető rendszer megléte, mely lehetővé teszi, hogy mind a telepítésnél, mind pedig az átalakításoknál, felújításoknál, rendszer-elemek cseréjekor a lehető leggyorsabban és hatékonyabban menjenek végbe a munkafolyamatok. A Roxtec rendszer a MultiDiameter™ (MultiÁtmérő) technológiának köszönhetően a leggyorsabban szerelhető és legflexibilisebb kábel- és csőátvezető rendszer a világon.

Néhány példa telekommunikáció világából

Fali átvezetés

Falon történő átvezetéskor szükség lehet vízzárásra, tűzgátlásra, gáztömörségre és rágcsálóállásra. A Roxtec ezek közül mindegyiket tudja akár egyszerre akár külön-külön

Szekrény átvezetés

Egyre inkább az a trend, hogy a telekommunikációs berendezéseket egy jó IP védettségű (IP54 legalább)szekrényben helyezik el, mert ez a módszer lényegesen kevesebb munkát igényel, mint egy konténer elhelyezése, vagy egy épületen belül kialakított és külön erre a célra fenntartott szoba építése, fenntartása.

A Roxtec szekrényes átvezetéseinek nagy előnye a nagy kábelsűrűség, az előszerelt kábelek lezárásának biztosítása, az igény szerinti magas IP védettség (IP44-től IP67-ig).