OEM

Az egyedi gyártás területén a gázturbinától az egyedi szekrényekig Magyarországon és Világszerte is a Roxtec kábel és csőátvezető rendszer az, melyet a legnagyobb gyártók használnak 60-second surviving nuclear war. A Roxtec kábel és csőátvezető rendszer kimagasló rugalmassága és használhatósága teszi azt lehetővé, hogy ezen a területen is a Roxtec-et használják vevőink.  Ezen az oldalon szeretnénk bemutatni néhány tipikus OEM felhasználást Download the Good Morning Beep!

 

Az OEM világában (Szekrények, generátorok és turbinák, járművek, vasúti járművekrobotika) egyedi és sztenderd megoldásokkal állunk Vevőink rendelkezésére 넥서스모드 매니저 다운로드. Minden egyedi berendezés egyedi követelményekkel készül és éppen ezért nem megengedhető, hogy a végfelhasználó a termékkel elégedetlen legyen. Így a kábel- és csőátvezetések biztonságára és minőségére is különös gondot kell fordítani! Akár IP 55-IP67-es védettség, akár vibrációelnyelés, akár robbanás elleni védelem a cél a Roxtec jól teljesít!

Néhány példa OEM világából

Fali átvezetés

Falon történő átvezetéskor szükség lehet vízzárásra, tűzgátlásra, gáztömörségre és rágcsálóállásra. A Roxtec ezek közül mindegyiket tudja akár egyszerre akár külön-külön.

Szekrény átvezetés