Hakel

A Glob-Prot Kft több mint 10 éve látja el a Hakel túlfeszültség-védelmi eszközök disztribúcióját Download the gas station.

A túlfeszültség-védelmi eszközök gyártása egy specifikus terület, mely magas  tudásszintet  igényel  a  cég  vezetése  részéről  éppúgy, mint a  gyártásban  dolgozók,  és  a  fejlesztők  részéről 일드 마더. Az új technológiák bevezetése, a legújabb tesztberendezések használata megköveteli a mérnököktől tudásuk továbbfejlesztését.

A túlfeszültség-védelmi eszközök használata napjainkban egyre szükségesebbé válik 응답하라 1988 2화.

A nagy energia rendszerek, melyek működését egyre több és komplexebb elektronikus berendezés biztosítja, egyre érzékenyebbek az elektromágneses szmogra 피피티 테마. Ezekben az elektronikus berendezésekben túlfeszültségekből bekövetkező hiba nem csak működés visszaesést, de akár teljes összeomlást is okozhat 악인전 720p.

A HAKEL cég által gyártott túlfeszültség-védelmi eszközök az ipar minden területén, a háztartásokban, irodákban és katonai létesítményekben is használhatók.

A HAKEL cég a tapasztalatait az egyetemi hallgatóknak átadja, így segítve őket az új megoldások kifejlesztésében az EMC (elektromágneses kompatibilitás) területén.

A cég első telephelye a teljesítmény elektronika ipar közelében volt Csehországban; innen ered a megszerzett tapasztalat. A HAKEL termékeket a világ számos országába exportálják. A Hakel cég által gyártott túlfeszültség-védelmi eszközök lehetővé teszik a felhasználóknak, hogy a termékeket könnyen felhasználhassák az ipar minden területén, valamint a háztartásokban és az irodákban. HAKEL termékeket használnak az ipar minden területén, irodákban, háztartásokban és számos különböző profilú intézményben, azért, hogy biztonságban tudják a kommunikációs, adat és koaxiális rendszereket a túlfeszültségek hatásaitól.

A folyamatos fejlesztésnek köszönhetően a Hakel egyre jobb technikai paramétereket ér el és a szabványkövetelményeket a legmagasabb színvonalon teljesíti. Ez az oka, hogy a Hakel a világ élvonalába tartozik.

A termékek az IEC 61 643-1 és az EN 61 643-11 szabványoknak megfelelően teszteltek.

Keressen minket a következő email címen: gergely.szukfiel@globprot.hu