Építőipar

A tulajdonos, a tervező és a kivitelező mindannyian osztoznak a mi rugalmas, bővíthető és moduláris kábel-és csőátvezető rendszerünk nyújtotta előnyökben. A Roxtec nyitható átvezetései lehetővé teszik, hogy az átvezetés zárt legyen már az építés során, és a kábelezési munkáknál egyszerű és gyors legyen a kábelek behúzása a kábelezési munkák alatt. A későbbi változtatás és karbantartás is egyszerűvé válik, és bontás-újraépítés nélkül is végrehajtható lesz.

Magyarországon is a hagyományos építőipari kábel- és csőátvezetési feladatok megoldására a legjobb választás a Roxtec. Vízzárás, tűzgátlás, gáztömörség a leggyakoribb feladatok, de előfordul egyre többször rágcsálók és bogarak kizárása, illetve a zaj- és vibrációcsillapítás, valamint elektromágneses árnyékolás is. Az építőipar fejlődésével egyre többen használnak Roxtec átvezetőt ezen a területen is, hiszen a piac szűkülésével a minőség kerül egyre inkább előtérbe.

Roxtec építőipari brosúra letöltése

Az építőipari szegmensbe beletartoznak a kereskedelmi épületek (lakó- és irodaépületek, raktárak, mezőgazdasági épületek, gyárak) az infrastrukturális építmények és épületek (híd, mertó, villamos, felül és aluljáró, stb) valamint az ivóvíz és szennyvíz kezelő létesítmények.

Építőipari példa a fali átvezetésre

Szögletes

Falon történő átvezetéskor szükség lehet vízzárásra, tűzgátlásra, gáztömörségre és rágcsálóállásra. A Roxtec ezek közül mindegyiket tudja akár egyszerre akár külön-külön.

Kerek