Tisztaterek

Az ipar számos területe (pl. elektronikai gyártás, gyógyszergyártás) megköveteli a gyártási folyamatok során a por, csíra és szennyeződés mentes gyártási környezetet. Kórházak, kutató laboratóriumok esetében is elengedhetetlen feltétel a sterilitás. Ezeket a körülményeket a különböző besorolású tisztaterek hivatottak biztosítani.

A Roxtec külön tisztatérre specifikált, portaszító festéssel ellátott, lekerekített szélű kereteket és karmantyúkat kínál a felhasználó számára. Saválló acél fali és lemezre szerelhető átvezetések segítik a tisztaterek gyors és problémamentes takarítását. A gyógyszeripari tisztaterek robbanásveszélyes gyártási folyamatainak biztonságát az ATEX minősített átvezetéseink garantálják.

Néhány példa tisztateres alkalmazásokról

Falon átvezetés

Falon történő átvezetéskor szükség lehet hermetikus lezárásra, tűzgátlásra, gáztömörségre és ATEX minősítésre. A Roxtec ezek közül mindegyiket tudja akár egyszerre, akár külön-külön.

Szekrény átvezetés

Mérőszekrények, adatgyűjtő és továbbító szekrények, kötődobozok átvezetéseihez is kínálunk minősített megoldásokat. A Roxtec szekrényes átvezetéseinek nagy előnye a nagy kábelsűrűség, az előszerelt kábelek lezárásának biztosítása, az igény szerinti magas IP védettség (IP44-től IP67-ig). A multiátmérő technológiából adódó rugalmasság természetesen a lemezátvezetéseknél is megkönnyíti a szerelők és üzemeltetők dolgát.