Roxtec

A Roxtec rendszer egyszerüsíti a tervzést, a szerelést és a karbantartást azzal, hogy felxibilis, könnyen nyitható és újra lezárható. A tartalékmodulok segítségével a jövőbeli bővítés lehetősége előre beépített a rendszerben.

Roxtec – so smart, easy and safe

A Roxtec kábel- és csőátvezető rendszer egy egyedülálló átvezető rendszer, mely moduláris és Multidiameter™ technológiával készül. Ennek a két tulajdonságnak köszönhetően rendkívül rugalmas, könnyen variálható és szinte bármilyen problémát meg tud oldani.
A modularitás azt jelenti, hogy minden kábel vagy cső az átvezetésben egy-egy modulon megy át.

Tervezőknek

Tervezőknek ajánljuk a Roxtec Transit Designer™ tervezőprogramot, mely a regisztrációt követően azonnal használható és néhány percen belül, néhány egyszerű lépésen keresztül elvezet egy megtervezett átvezetéshez. Ehhez az átvezetéshez azonnal hozzáférhetőek a dokumentációk, a rajzok, a modellek és a tételes termékkiírások. Ma már 15.000 felhasználója van ennek a programnak a világ minden tájáról és a világ minden területéről. A Roxtec Transit Designer™ lehetővé teszi a megosztott munkát az azonos projecten dolgozó munkatárak között, és a változások követését.

Videók a tervezőprogramról:

A linkre kattintva tud regisztrálni. A belépéshez pedig a következő linket tudja használni.

Kivitelezőknek

A kivitelezőknek itt nyújtunk segítséget, hogy Roxtec kábel- és csőátvezető rendszer kivitelezése a gyártó utasítása szerint történjen, így érve el a megfelelő biztonságot.

Szerelési utasítások:

Videók

A tervező szoftver

Talajvíz elleni védelem UD rendszer

EMI elleni védelem

RB-s területen alkalmazható szekrény átvezetés